Prvenstvo za ml.mladinke in mladince Velenje 11.05.2019 ter Mednarodni atletski miting Radovljica 12.05.2019

Barbi Melihen je barve tekaškega kluba, ter mladinsko kvoto zastopala na prvenstvu v Velenju na razdalji 400m in 200m. S svojima nastopoma ni bila najbolj zadovoljna, a se je kljub temu domov vračala z dvignjeno glavo. Iskrene čestitke!

Naša zagnanost z odhodom atletov U12,U14 in U16 v Radovljico se je poplačala z lepimi rezultati. Kar nekaj atletov je popravilo osebne rekorde, nekateri pa so doživeli čast, da jim je okoli vratu obesil kolajno Peter Prevc. Ob tem pa smo bili priča norme za Evropsko prvenstvo Jureta Grkmana na razdalji 200m z rezultatom 12,29.

Niki Mlekuž Kamarić je zasedla 3.mesto v skoku v daljino z dolžino 380cm. Matic Žagar je dosegel svoj novi osebni rekord 430cm v skoku v daljino in zasedel 5.mesto. Manci Mlekuž so se skoki v daljino nekoliko ponesrečili je pa zato pravo višino in dolžino dosegel njen vortex in z njim zasedla 2.mesto. Pia Kavs je s svojimi hitrimi nogicami pretekla 300m v 57,56sec., poletela pa 321cm. Lana Cernatič je ponovno pokazala njeno moč v metu vortexa in z dolžino 35,99 zasedla 1.mesto. Svoje hitre noge pa sta pokazala tudi Tim Žgajnar na 100m in Maj Kavs na 600m in z osebnima rekordoma zasedla 2 in 3.mesto. Tia Žagar je na razdalji 100m zasedla 17.mesto.

Ko imamo uspešne, blesteče trenutke nam ni težko trenirati in vztrajati, hudo in težko pa nam je ko kljub vloženemu trudu nimamo uspehov in rezultatov, ki si jih želimo. A dejstvo je le eno, da vsak športnik, ki se zna iz takšnih trenutkov izkopati postaja z njimi samo močnejši in močnejši, zato so naši “neuspehi” vedno USPEHI!